LA LIGA

Βούκοβιτς και Μποτία στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάλαγα

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ανδαλουσία, οι Γιάγκος Βούκοβιτς και Αλμπέρτο Μποτία είναι δύο λύσεις που εξετάζει σοβαρά η Μάλαγα για την ενίσχυση της τον Γενάρη στο κέντρο της άμυνας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ισπανικά ΜΜΕ συνδέουν παίκτες του Ολυμπιακού με την Μάλαγα και ο λόγος είναι απλός: ο Μάριο Ουσίγιος, μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και νυν της ισπανικής ομάδας.

Δημοσίευμα της " malagahoy.es" αυτή τη φορά υποστηρίζει ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάλαγα βρίσκονται για τα καλά οι Γιάγκος Βούκοβιτς και Αλμπέρτο Μποτία. Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μάλιστα θεωρείται δεδομένο ότι ένας εκ των δύο θα καταλήξει στην ομάδα της Ανδαλουσίας στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το γεγονός ότι ο Σέρβος διεθνής στόπερ χρειάζεται χρόνο συμμετοχής, με στόχο και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που δεν βρίσκει στον Πειραιά κάνει πολύ πιθανή μια έξοδο του τον Γενάρη. Ο Μάριο Ουσίγιος ψάχνει για λογαριασμό της Μάλαγα έναν αριστεροπόδαρο στόπερ και προφανώς γνωρίζει την περίπτωση του Βούκοβιτς.

Η περίπτωση του Αλμπέρτο Μποτία είναι διαφορετική, καθώς εσχάτως παίρνει συνεχόμενα παιχνίδια και είναι δεδομένο πως βρίσκεται στα πλάνα του Τάκη Λεμονή. Από την άλλη, το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ ολοκληρώνεται στις 30/06/2018 και η Μάλαγα θα επιχειρήσει είτε να τον αποκτήσει σε χαμηλή σχετικά τιμή τον Γενάρη, είτε να αποσπάσει την υπογραφή του ως ελεύθερου από την 1/1, για το επόμενο καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας θέλει τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού να αποτελούν τις λύσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ουσίγιος για το κέντρο άμυνας της Μάλαγα, υποστηρίζοντας πως μοιάζει αναπόφευκτο ένας εκ των δύο να γίνει κάτοικος Ανδαλουσίας πολύ σύντομα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λεμονής: "Εκνευρισμένος από το δοκάρι ο Τζούρτζεβιτς"
Έσκισε τη φανέλα και έφυγε στα αποδυτήρια ο Τζούρτζεβιτς
Το ντεμπούτο του αρχηγού της Κ-20 στην πρώτη ομάδα
Θαρραλέος ο Κισσαμικός, κακός ο Ολυμπιακός και 1-1 στα Περιβόλια
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ