LA LIGA

Βαλβέρδε: "Με θέλουν μεγάλες ομάδες, αλλά δεν έχω συμφωνήσει"

Βαλβέρδε: "Με θέλουν μεγάλες ομάδες, αλλά δεν έχω συμφωνήσει"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχαιρέτησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αρνούμενος ωστόσο να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε για την Μπαρτσελόνα. "Δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός με τα περισσότερα ματς στον πάγκο της Μπιλμπάο (306) αποχωρεί από τη Χώρα των Βάσκων. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, παραχώρησε κοινή με τον Γιόσου Ουρούτια συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας το αντίο του από την Αθλέτικ.

Ο "Txingurri" δέχθηκε ερωτήσεις για την Μπαρτσελόνα - για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της οποίας φαντάζει αδιαφιλονίκητο φαβορί - αλλά δεν θέλησε να απαντήσει. Διέψευσε τα περί συμφωνίας με τους "μπλαουγκράνα" και μίλησε για "ξεκίνημα δύσκολης περιπέτειας".

"Έχω την αίσθηση ότι η δουλειά μου στο Μπιλμπάο τελείωσε. Στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να υπάρχει κίνηση, να έρχεται κάποιος με ιδέες νέες, να αλλάξει το μείγμα. Δεν έχω κάποια συμφωνία με κάποια ομάδα, δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Έχω τον ατζέντη μου και του έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για μένα. Στη διάρκεια της καριέρας μου δεν είναι η πρώτη φορά που έχω κάποια πρόταση από σημαντική ομάδα", υποστήριξε αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το "εάν θα ήθελε να προπονήσει την Μπαρτσελόνα" κι απάντησε:

"Όταν υπάρχει κάποια πρόταση από ομάδα, θα μιλήσουμε. Υπάρχει και η πιθανότητα να μην προπονήσω τη νέα σεζόν. Εάν ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια θα πρέπει να είναι δύσκολη, γιατί στις εύκολες δεν τα έχω πάει καλά".

Photo credits: Athletic oficial twitter

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ