LA LIGA

Βαλβέρδε: "Ελπίζω η Μπαρτσελόνα να μην πάρει τον Αντούριθ"

Βαλβέρδε: "Ελπίζω η Μπαρτσελόνα να μην πάρει τον Αντούριθ"

Ο Αρίτθ Αντούριθ "πυροβολεί" ασταμάτητα με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, γεγονός που ανάγκασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε να... παρακαλέσει δημόσια να μην του κάνει πρόταση η Μπαρτσελόνα!

Τα 34 του χρόνια δεν εμποδίζουν τον Αρίτθ Αντούριθ να "φορτώνει" με γκολ τις αντίπαλες εστίες, με το τελευταίο του "θύμα" να είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο, κόντρα στην οποία σημείωσε χατ-τρικ και έφτασε τα 10 γκολ στη φετινή La Liga (τρίτος σκόρερ πίσω από τον Νεϊμάρ που έχει 14 γκολ και τον Σουάρες που ακολουθεί με 12).

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι όμως η συνέπεια του Ισπανού φορ από το 2012 και μετά που αγωνίζεται για τους Βάσκους: πέτυχε 18 γκολ και στις δύο πρώτες του σεζόν στο 'San Mames", πέρυσι σταμάτησε στα 26 ενώ φέτος που δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα μισά του δρόμου μετράει ήδη 20 γκολ.

Όλα αυτά μάλιστα έκαναν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να εκφράσει δημόσια την ευχή να μη δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη του η... Μπαρτσελόνα, με δεδομένο ότι πλησιάζει η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Βαλβέρδε: "Ελπίζω η Μπαρτσελόνα να μην πάρει τον Αντούριθ"

"Θα πρέπει να ελπίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα υπογράψει τον Αντούριθ επειδή εκφράζει στον απόλυτο υπερθετικό βαθμό τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε", τόνισε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το 3-0 της Μπιλμπάο στο "Βαγιέκας", για να προσθέσει:

"Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα, κάθε χρονιά που περνάει γίνεται ολοένα και καλύτερος. Έχει τρομερή πίστη στις ικανότητές του και αποτελεί έναν θησαυρό για μας".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ