LA LIGA

Ύπουλο χτύπημα του Γκόμεθ στον Σουάρες

Ύπουλο χτύπημα του Γκόμεθ στον Σουάρες

Ο Σέρτζι Γκόμεθ της Θέλτα χτύπησε τον Λουίς Σουάρες πισώπλατα και τον σώριασε στο έδαφος στο νικηφόρο 4-1 της ομάδας από την Γαλικία απέναντι στους Καταλανούς (VIDEO).

Μπορεί ο Λουίς Σουάρες να μην είναι και το καλύτερο παιδί του κόσμου, έχοντας δώσει πολλάκις "τροφή" για σχόλια, παρ' όλα αυτά στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα, όπου οι Καταλανοί γνώρισαν την συντριβή με 4-1, έπεσε θύμα ενός ύπουλου και πισώπλατου χτυπήματος.

Ο Ουρουγουανός στράικερ, είδε τον Σέρτζι Γκόμεθ να τον χτυπάει με την δεξιά γροθιά του χαμηλά και να τον σωριάζει στο χορτάρι. Ερωτηθείς μετά το ματς είπε πως δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει και πως έγινε πάνω στην φάση, αλλά το βίντεο δεν δείχνει κάτι τέτοιο και δεν δικαιώνει τους ισχυρισμούς του.

Ο Σουάρες χτυπήθηκε επίτηδες από τον αντίπαλό του και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια τιμωρία από την ισπανική Ομοσπονδία, διότι ήταν εκτός φάσης χτύπημα και σε καμία των περιπτώσεων σε διεκδίκηση της μπάλας. Μπορεί ο Ουρουγουανός να... δαγκώνει όταν νευριάζει, αλλά αυτή την φορά έχει όλο το δίκιο με το μέρος του.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ