LA LIGA

Τον Μάιο το clasico που θα κρίνει τον τίτλο

Barcelona's Lionel Messi, right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα τεθούν αντιμέτωπες στη 17η και 36η αγωνιστική της Primera Division, όπως προέκυψε από την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Δύσκολη πρεμιέρα για τους πρωταθλητές.

Μετά από αναβολές λόγω του σκανδάλου διαφθοράς που οδηγεί στη φυλακή τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της νέας σεζόν στην Primera Division, η οποία όλα δείχνουν ότι θα κριθεί με clasico στην 36η αγωνιστική.

Η κληρωτίδα έφερε τα δύο ντέρμπι στο τέλος των δύο γύρων. Η αρχή θα γίνει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Παρ' όλα αυτά, οι "μερένγκες" ενδέχεται να έχουν υποχρεώσεις στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Αμπού Ντάμπι των ΗΑΕ, με συνέπεια να ζητήσουν μετάθεση του ντέρμπι για την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο "Καμπ Νόου" στις 6 Μαΐου, με τις δύο ομάδες πιθανόν να ερίζουν για το πρωτάθλημα εκείνη την περίοδο.

Από εκεί και πέρα, η χρονιά θα αρχίσει στις 19 Αυγούστου. Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν την Ντεπορτίβο στη Γαλικία, ενώ οι κυπελλούχοι την Μπέτις στη Βαρκελόνη.

Σημειώνεται ότι οι δύο "αιώνιοι" θα τεθούν αντιμέτωποι νωρίτερα, στις 13 Αυγούστου στη Βαρκελόνη και στις 16 Αυγούστου στη Μαδρίτη, για το Supercopa de España.

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Τον Μάιο το clasico που θα κρίνει τον τίτλο

Βρείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα για τη σεζόν 20127-2018.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ