LA LIGA

Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ της Μπαρτσελόνα

Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ της Μπαρτσελόνα

Και όμως συνέβη: η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε το ματς με τη Μάλαγα χωρίς ούτε ΕΝΑ σουτ προς την αντίπαλη εστία! Διαβάστε πότε ήταν η προηγούμενη φορά που έμειναν στο "μηδέν" οι Καταλανοί.

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μάλαγα ήταν ιδιαίτερη για τους "μπλαουγκράνα": και αυτό γιατί άφησαν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά το αρχικό "4 στα 4" ενώ παράλληλα συνεχίζουν να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές!

Πέρα όμως από αυτά τα δύο στατιστικά στοιχεία, η "Μπάρτσα" έγραψε ιστορία και για έναν ακόμα λόγο καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην Ανδαλουσία χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα σουτ προς την εστία του Κάρλος Καμενί!

Δέκα προσπάθειες είχαν οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε όμως καμία από αυτές δεν ήταν εντός στόχου (είχε 5 σουτ εκτός εστίας και άλλα τόσα που κόπηκαν από παίκτες της Μάλαγα), κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στα προηγούμενα 603 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η τελευταία φορά μάλιστα που είχε μείνει στο μηδέν όσον αφορά στις τελικές προσπάθειες ήταν στις 11 Μαρτίου του 2004, στην ήττα από τη Σέλτικ στη Γλασκώβη για το Champions League (1-0).

Στο φετινό πρωτάθλημα, οι Καταλανοί έχουν κατά μέσο όρο 14,6 προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι τους (οι 6 εντός εστίας), με τον αντίστοιχο μέσο όρο επί Μαρτίνο να είναι 16,9 προσπάθειες (7 εντός εστίας), ενώ στην πρώτη χρονιά του Γουαρδιόλα ο μέσος όρος ήτανι 18,6 τελικές (7,34 εντός εστίας).

Σημειώνεται πως στον συγκεκριμένο αγώνα, η Μπαρτσελόνα είχε την υπεροχή όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας (67%) ενώ η Μάλαγα του Χάβι Γκράθια τελείωσε το ματς έχοντας 2 τελικές προσπάθειες εντός εστίας.

Μάλαγα - Μπαρτσελόνα 0-0 (Highlights)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ