LA LIGA

Το τρομερό ευρωπαϊκό ρεκόρ του Μπόατενγκ

Το τρομερό ευρωπαϊκό ρεκόρ του Μπόατενγκ

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ σκόραρε στο "Mestalla" στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λας Πάλμας και είναι πλέον κάτοχος ενός σπουδαίου και μοναδικού ρεκόρ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ιδανικότερο ξεκίνημα στην Primera Division δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Ο 29χρονος Γκανέζος μεσοεπιθετικός σκόραρε το ένα από τα τέσσερα τέρματα της Λας Πάλμας (με εκπληκτική γυριστή κεφαλιά) στον εκτός έδρας θρίαμβο των νεοφώτιστων με 4-2 επί της Βαλένθια και με το τέρμα αυτό κατάφερε να πανηγυρίσει ένα ξεχωριστό ρεκόρ.

Και αυτό γιατί μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται ότι είναι ο μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει στα τέσσερα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθληματα: σε Premier League με Πόρτσμουθ, σε Serie A με Μίλαν, σε Bundesliga με Χέρτα και σε Primera Division με Λας Πάλμας.

Έκανε την αρχή στις 4 Φεβρουαρίου 2006 όταν σκόραρε για την Χέρτα απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-1), συνέχισε στις 12 Σεπτεμβρίου 2009 πετυχαίνοντας γκολ στο Πόρτσμουθ-Μπόλτον (2-3), στις 4 Δεκεμβρίου 2010 βρήκε δίχτυα στο 3-0 της Μίλαν επί της Μπρέσια ενώ έξι χρόνια αργότερα έκανε το "4 στα 4".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ