LA LIGA

Το "τρολάρισμα" του Γκούτι στον Πικέ

Το "τρολάρισμα" του Γκούτι στον Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ έκανε πλάκα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το φιάσκο με τη χρησιμοποίηση του Ντενίς Τσέρισεβ κόντρα στην Κάντιθ, για να πάρει όμως "πληρωμένη απάντηση" από τον Γκούτι!

Το λάθος (όπως αποδείχτηκε) της Ρεάλ να χρησιμοποιήσει τον Ντενίς Τσερίσεβ στο ματς με την Κάντιθ για το Copa del Rey είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό της από τη διοργάνωση και ο Ζεράρ Πικέ δεν έκρυψε τη χαρά του για την ατυχία της μεγάλης αντιπάλου της Μπαρτσελόνα μέσω σχετικού μηνύματός του στο Twitter.

Η επιλογή του να αστειευτεί με τους "μερένγκες" προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στο στρατόπεδο των Μαδριλένων και λίγα 24ωρα αργότερα ένας πρώην παίκτης της Ρεάλ, ο Γκούτι, βρήκε την ευκαιρία να "απαντήσει" στον σέντερ μπακ των Καταλανών.

Το "τρολάρισμα" του Γκούτι στον Πικέ

Αυτό έγινε το βράδυ του Σαββάτου αμέσως μετά την αποτυχία της Μπαρτσελόνα να περάσει νικηφόρα από το "Mestalla" καθώς ισοφαρίστηκε στο 86ο λεπτό (1-1), με τον Ισπανό πρώην μέσο να σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: " Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα για τον κερδισμένο βαθμό".

Σημειώνεται πως μετά την απώλεια δύο βαθμών απέναντι στη Βαλένθια, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είδε τη διαφορά της από την 2η Ατλέτικο Μαδρίτης να μειώνεται στους δύο βαθμούς και από την 3η Ρεάλ στους τέσσερις.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ