LA LIGA

Το θέατρο του Ράμος που του γλίτωσε την αποβολή

Το θέατρο του Ράμος που του γλίτωσε την αποβολή

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στην έδρα της Εσπανιόλ, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά εάν ο Σέρχιο Ράμος δεν ξεγελούσε τον διαιτητή του αγώνα.

Ο Σέρχιο Ράμος προκάλεσε για ακόμα μία φορά συζητήσεις με τις ενέργειές του στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη, που βρήκε νικητές τους "μερένγκες" με 2-0.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δέχθηκε κίτρινη κάρτα μόλις στο 2ο λεπτό για σκληρό μαρκάρισμα στον Λέο Μπαπτιστάο και στο 25' πρωταγωνίστησε εκ νέου σε μία επίμαχη φάση και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ακόμα 0-0.

Ο Ερνάν Πέρες δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, ο Ράμος τη σταμάτησε με τα χέρια του, ωστόσο απέφυγε την κίτρινη κάρτα που είθισται να δίνουν οι Ισπανοί διαιτητές σε κάθε χέρι.

Αυτό διότι ο 30χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής παρίστανε ότι η μπάλα τον χτύπησε στο πρόσωπο και όχι στο χέρι και μετά από την πρόσκρουση έπεσε στο έδαφος όπου κυλιόταν, κάνοντας τον τραυματία.

Ο διαιτητής πείστηκε για τον... πόνο του Ράμος και δεν καταλόγισε τίποτα, με συνέπεια ο αρχηγός της Ρεάλ να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τέλους και να πανηγυρίσει τη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρεάλ 4Χ4 με Χάμες & Μπενζεμά
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ