LA LIGA

Το πρόγραμμα των μονομάχων της Primera Division

Το πρόγραμμα των μονομάχων της Primera Division

H Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο πέρασαν από τις έδρες των Ντεπορτίβο και Μπιλμπάο αντίστοιχα, ενώ η Ρεάλ πέρασε το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ. Δείτε τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές των τριών μονομάχων του τίτλου στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 8-0 την Ντεπορτίβο στο "Ριαθόρ", ενώ στην Ατλέτικο αρκούσε η κεφαλιά του Φερνάντο Τόρες για να περάσει από το "Σαν Μαμές" του Μπιλμπάο, με "μπλαουγκράνα" και "κολτσονέρος" να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Η Ρεάλ πέρασε - εντός έδρας - το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα των 4 τελευταίων αγωνιστικών των τριών μονομάχων του τίτλου στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα έχει δύσκολη έξοδο σε Σεβίλλη (Μπέτις), αλλά και το ντέρμπι της πόλης με την Εσπανιόλ. Η δεύτερη έχει σχετικά βατό πρόγραμμα στη συνέχεια με τρία εντός και μοναδικό εκτός, αυτό με τη Λεβάντε.

Τέλος, όσον αφορά στη Ρεάλ, έχει θεωρητικά το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στο "Ανοέτα" για να παίξει με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, έχει κι αυτή εντός τη Βαλένθια, κι αυτή εκτός την Ντεπορτίβο (όπως και η Μπαρτσελόνα).

Το πρόγραμμα των 3 "μονομάχων"

Μπαρτσελόνα (79)

Μπαρτσελόνα - Χιχόν

Μπέτις - Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο (79)

Ατλέτικο - Μάλαγα

Ατλέτικο - Ράγιο Βαγιεκάνο

Λεβάντε - Ατλέτικο

Ατλέτικο - Θέλτα

Ρεάλ (78)

Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ

Σοθιεδάδ - Ρεάλ

Ρεάλ - Βαλένθια

Ντεπορτίβο - Ρεάλ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ