LA LIGA

Το πρόγραμμα των μονομάχων της Primera Division

Το πρόγραμμα των μονομάχων της Primera Division

H Μπαρτσελόνα έχασε από τη Βαλένθια, ισοβαθμεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τη Ρεάλ να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω. Δείτε τις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος.

Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το φινάλε του ισπανικού πρωταθλήματος, στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές αυτού. Τρίτη διαδοχική ήττα για την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Ατλέτικο πλέον ισοβαθμεί με τους "μπλαουγκράνα" στην πρώτη θέση, ενώ και η Ρεάλ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, ένα βαθμό πίσω. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου μέχρι το φινάλε.

Όσον αφορά στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα έχει δύσκολες εξόδους σε Κορούνια, Σεβίλλη (Μπέτις), αλλά και το ντέρμπι της πόλης με την Εσπανιόλ. Η δεύτερη Ατλέτικο πηγαίνει στη Χώρα των Βάσκων την επόμενη αγωνιστική να αντιμετωπίσει τη Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, με σχετικά βατό πρόγραμμα στη συνέχεια.

Τέλος, όσον αφορά στη Ρεάλ, έχει θεωρητικά το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την 4η Βιγιαρεάλ, πηγαίνει στο "Ανοέτα" για να παίξει με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, έχει κι αυτή εντός τη Βαλένθια, κι αυτή εκτός την Ντεπορτίβο (όπως και η Μπαρτσελόνα).

Το πρόγραμμα των 3 "μονομάχων"

Μπαρτσελόνα (76)

Ντεπορτίβο - Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα - Χιχόν

Μπέτις - Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο (76)

Μπιλμπάο - Ατλέτικο

Ατλέτικο - Μάλαγα

Ατλέτικο - Ράγιο Βαγιεκάνο

Λεβάντε - Ατλέτικο

Ατλέτικο - Θέλτα

Ρεάλ (75)

Ρεάλ - Βιγιαρεάλ

Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ

Σοθιεδάδ - Ρεάλ

Ρεάλ - Βαλένθια

Ντεπορτίβο - Ρεάλ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ