LA LIGA

Το ξεχωριστό "αντίο" της "Marca" και της "As" στον Τόρες

Το ξεχωριστό "αντίο" της "Marca" και της "As" στον Τόρες

Οι μαδριλένικες "Marca" και "As" είπαν το δικό τους "αντίο" στον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι από την αγαπημένη του Ατλέτικο.

Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης θα αποτελέσει ο Φερνάντο Τόρες το καλοκαίρι. Ο Ισπανός επιθετικός έδωσε το παρών σε εκδήλωση χορηγού των "ροχιμπλάνκος" και γνωστοποίησε την απόφασή του, η οποία, όπως τόνισε ο ίδιος, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

"Απ' όταν ήμουν 10 ετών, πάντα πίστευα πως η Ατλέτικο είναι το σπίτι μου. Έζησα υπέροχες στιγμές, τις οποίες ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν μου στην ομάδα. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, αλλά ένιωσα πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Είναι πολύ δύσκολο να πω 'αντίο' για δεύτερη φορά, αφού η πρόθεσή μου ήταν να κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Ατλέτικο. Όμως, θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για δύο, τρία ή και πέντε χρόνια", τόνισε ο Τόρες για την αγαπημένη του ομάδα και την απόφασή του.

Ο Τόρες αποχωρεί απ' την Ατλέτικο, ύστερα από 3,5 χρόνια, μετρώντας συνολικά και στις δύο θητείες του (2001-07 & 2015-18) 113 γκολ και 16 ασίστ σε 330 παιχνίδια. Ουσιαστικά, ο λόγος που επέλεξε να φύγει απ' τους "ροχιμπλάνκος" είναι το γεγονός πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Την εφετινή σεζόν μετράει εφτά γκολ και δύο ασίστ σε 34 συμμετοχές, αγωνιζόμενος κυρίως ως αλλαγή.

Μία ημέρα μετά, η "Marca" φρόντισε να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις με το πρωτοσέλιδό της, το οποίο είναι αφιερωμένο στον "Ελ Νίνιο" (το παρατσούκλι του Τόρες που σημαίνει "Το παιδί"). "Το παιδί που όλοι κουβαλάμε μέσα μας", είναι ο τίτλος που συνοδεύει μία φωτογραφία του Τόρες με τη φανέλα της Ατλέτικο σε νεαρή ηλικία και συμπληρώνει "Ο Φερνάντο Τόρες, σύμβολο της Ατλέτικο και του ισπανικού ποδοσφαίρου, ανακοινώνει πως φεύγει".

Το ξεχωριστό "αντίο" της "Marca" και της "As" στον Τόρες

Στον Τόρες είναι αφιερωμένο και το πρωτοσέλιδο της "As", η οποία έχει για τίτλο "Το παιδί Τόρες μας λέει αντίο" και αναφέρει πως είναι ο παίκτης που άνοιξε το δρόμο για τους συνεχόμενους θριάμβους της εθνικής Ισπανίας με το γκολ του απέναντι στην Γερμανία στον τελικό του Euro 2008.

Το ξεχωριστό "αντίο" της "Marca" και της "As" στον Τόρες
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ