LA LIGA

Το επικό καταλανικό πρωτοσέλιδο για Μέσι

Το επικό καταλανικό πρωτοσέλιδο για Μέσι

Η Μπαρτσελόνα έδωσε ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ κόντρα στην Μπέτις με μαέστρο τον Λιονέλ Μέσι και η καταλανική "Mundo Deportivo" αποθεώσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο.

Τις άγριες διαθέσεις της ενόψει (και) της νέας σεζόν θέλησε να δείξει με το... καλημέρα της Primera Division η Μπαρτσελόνα, καθώς φιλοδώρησε με έξι γκολ την Μπέτις του Γκουστάβο Πογέτ σε ένα εντυπωσιακό 6-2 που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι φίλοι της βρέθηκαν στο "Camp Nou" το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Λουίς Σουάρες πανηγύρισε χατ-τρικ ωστόσο το πρόσωπο που κέρδισε και πάλι τις περισσότερες εντυπώσεις ήταν ο Λιονέλ Μέσι. Όχι για το ξανθό λουκ στο μαλλί του (τον έχουμε συνηθίσει πλέον εδώ και έναν μήνα) αλλά για το γεγονός ότι πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και ήταν μακράν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

"Φεστιβάλ από γκολ", ήταν ο τίτλος για την αναμέτρηση στο πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo", με την "Sport" να είναι όμως περισσότερο προσωποκεντρική έχοντας τον εξής επικό τίτλο: "Ο Θεός είναι ξανθός". Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Μέσι συνεχίζει να δίνει αφορμές για τέτοιους εντυπωσιακούς τίτλους.

Το πρωτοσέλιδο της "Sport"

Το επικό καταλανικό πρωτοσέλιδο για Μέσι

Το πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo"

Το επικό καταλανικό πρωτοσέλιδο για Μέσι

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ