LA LIGA

Θερέθο: "Ποιος Τόρες; Πάμε να κλείσουμε τον Μέσι"!

Θερέθο: "Ποιος Τόρες; Πάμε να κλείσουμε τον Μέσι"!

Τα μεταγραφικά πλάνα της Ατλέτικο Μαδρίτης αποκάλυψε ο πρόεδρος της, Ενρίκε Θερέθο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, οι "ροχιμπλάνκος" έχουν ξεκινήσει... διαπραγματεύσεις με τον Λιονέλ Μέσι.

Σε μία δήλωση που θα... συζητηθεί, προχώρησε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, πριν την κυριακάτικη (26/02) αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-2). Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας των "ροχιμπλάνκος" μίλησε για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά και τα μεταγραφικά σχέδια, τα οποία "μπλέκουν" τον Λιονέλ Μέσι με την Ατλέτικο.

Σύμφωνα με της AS, ο Θερέθο ερωτήθηκε για το αν προτίθεται να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Φερνάντο Τόρες. Όμως, εκείνος επιφύλασσε έκπληξη, καθώς ανέφερε το όνομα του... Λιονέλ Μέσι: "Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να συμφωνήσουμε τον Μέσι. Οτιδήποτε άλλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα".

Προφανώς κι η αντίδραση του προέδρου των "ροχιμπλάνκος" είχε χιουμοριστική χροιά. Βέβαια, απ' τη συζήτηση δεν έλειψε κι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, για τον οποίο φημολογείται εδώ καιρό ότι θα αποχωρήσει απ' το "Vicente Calderón" μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν: "Ο Σιμεόνε είναι ο προπονητής μας. Θα πάρει την απόφασή του, την οποία θα σεβαστούμε. Πάντως, θέλουμε να παραμείνει".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ