LA LIGA

Θερέθο: "Ο Ερνάντεθ θα αγωνίζεται με την Ατλέτικο από τη νέα σεζόν"

Alaves's Theo Hernandez, left, duels for the ball with Celta's Gustavo Cabral during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's Theo Hernandez, left, duels for the ball with Celta's Gustavo Cabral during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τεό Ερναντέθ να συνεχίζει την καριέρα του στη Ρεάλ, έδωσε ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο.

Άμεση ήταν η θέση του προέδρου της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, αναφορικά με τα δημοσιεύματα της Τρίτης (4/4) που έκαναν λόγο για μετακίνηση του Τεό Ερναντέζ στη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ισπανικός Τύπος ανέφερε ότι οι "μερένγκες" είναι έτοιμοι να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του 19χρονου αμυντικού, η οποία ανέρχεται στα 24 εκατ. ευρώ, και να τον πάρουν στο "Santiago Bernabéu".

Πάντως, η θέση των "ροχιμπλάνκος" ήταν άμεση, μιας κι ο Θερέθο δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δώσει τον Ερναντέθ στους Πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ τόνισε ότι δεν γνωρίζει κάτι αναφορικά με το ενδιαφέρον των Μαδριλένων.

"Ο Τεό έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο για αρκετά χρόνια ακόμη (σ.σ. έως το καλοκαίρι του 2021) . Αυτή τη στιγμή, είναι δανεικός στην Αλαβές. Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας κι όταν ολοκληρωθεί η σεζόν θα επιστρέψει στη Μαδρίτη, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του εδώ. Ελπίζουμε απ' τον Σεπτέμβριο να μπορεί να αγωνιστεί μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο.

Επίσης, δεν γνωρίζουμε κάτι για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρώτα απ' όλα, υπάρχει παιδεία και στον επαγγελματισμό. Δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ξαναλέω ότι είναι παίκτης της Ατλέτικο κι αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στην Αλαβές".

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Πάντως, σε περίπτωση που η Ρεάλ πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης κι ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους "μερένγκες", τότε η Ατλέτικο δεν έχει λόγο στην υπόθεση.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται να πληρώσει ρήτρα και να πάρει στο "Santiago Bernabéu" κάποιον παίκτη.

Είχε πράξει το ίδιο τη σεζόν 2000/01 στην περίπτωση του Λουίς Φίγκο. Τότε, είχε καταβάλει το ποσό των 60 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα κι ο Πορτογάλος μετακόμισε στη Μαδρίτη.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ