LA LIGA

Θέλει Ντοσεβί η Σεβίλλη

Θέλει Ντοσεβί η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη εξετάζει την απόκτηση του 28χρονου διεθνούς Τογκολέζου εξτρέμ, πρώην του Ολυμπιακού και νυν της Σταντάρ Λιέγης, Ματιέ Ντοσεβί.

Μπορεί το φινάλε της τρέχουσας σεζόν να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Σεβίλλη, καθώς στη La Liga βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης, ενώ στο Europa League στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά οι "ροχιμπλάνκος" σχεδιάζουν από τώρα την επόμενη σεζόν.

Και η μεταγραφική ενίσχυση, αναμένεται να έχει πάλι άρωμα Γαλλίας, μιας και ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι, δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στη συγκεκριμένη αγορά.

Σύμφωνα με την Equipe, ο 28χρονος διεθνής Τογκολέζος εξτρέμ της Σταντάρ Λιέγης, Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος πριν τη βελγική ομάδα αγωνιζόταν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρει της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Ο Ντοσεβί ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λε Μαν και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Βαλανσιέν πριν το 2014 έρθει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στην αρχή της τρέχουσας σεζόν δόθηκε δανεικός από τους "ερυθρόλευκους" στη Σταντάρ και η ομάδα της Λιέγης τον απέκτησε με μεταγραφή, στην αρχή του τρέχοντος έτους, έναντι 1.400.000 ευρώ. Με τη βελγική ομάδα, την τρέχουσα σεζόν, ο Ντοσεβί έχει μοιράσει 14 ασίστ κι έχει πετύχει 6 γκολ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ