LA LIGA

Θέλει (ξανά) Αντρέ Γκόμες η Βαλένθια

Θέλει (ξανά) Αντρέ Γκόμες η Βαλένθια
AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Την επιστροφή του Αντρέ Γκόμες με τη μορφή δανεισμού θα επιδιώξει η Βαλένθια, που φέρεται πρόθυμη να καλύψει μέρος του συμβολαίου του Πορτογάλου χαφ με την Μπαρτσελόνα.

Την ενίσχυση στον νευραλγικό χώρο του κέντρου επιζητεί η Βαλένθια και στρέφεται σε έναν παλιό της γνώριμο. Ο λόγος για τον Αντρέ Γκόμες, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού στην Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να κινείται μεταξύ... φθοράς και αφθαρσίας και να σκέφτεται την απεμπλοκή του από τον καταλανικό σύλλογο, οδεύοντας στην αναζήτηση άλλων (ποδοσφαιρικών) πολιτειών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "Sport", οι “νυχτερίδες” κινούνται για την επιστροφή του 24χρονου Ίβηρα στο "Μεστάγια", έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, ρίχνοντας το... χαρτί του δανεισμού στο διαπραγματευτικό τραπέζι, ενώ στοχεύουν στην κάλυψη σημαντικού μέρους του συμβολαίου που "τρέχει" με τους Καταλανούς.

Οι "μπλαουγκράνα" θα ήθελαν να ξεφορτωθούν το οικονομικό "βαρίδι" του Πορτογάλου μέσου, που αποδείχθηκε κατώτερος των προσδοκιών, ωστόσο κύριο μέλημά τους είναι να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή και όχι ως δανεικό, έχοντας ορίσει ως τιμή εκκίνησης τα 30 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ