LA LIGA

Θέλει και Τόρες η Dalian Yifang

Atletico's Fernando Torres, right, speaks with teammate Yannick Carrasco during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Atletico's Fernando Torres, right, speaks with teammate Yannick Carrasco during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Μετά την απόκτηση του Γιανίκ Καράσκο, η Dalian Yifang από την Κίνα θέλει να κάνει δικό της και τον συμπαίκτη του στην Ατλέτικο, Φερνάντο Τόρες.

Τις χαμηλές θερμοκρασίες από τις οποίες διέπεται η σχέση του τεχνικού της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, με τον επιθετικό των "κολτσονέρος", Φερνάντο Τόρες, θέλει να εκμεταλλευτεί η Dalian Yifang.

Η μεταγραφική περίοδος στο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας εκπνέει την τελευταία ημέρα του Φλεβάρη (28/2) και η πρόταση στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας αναμένεται να φθάσει τις επόμενες ημέρες.

Οι Κινέζοι προσφέρουν σύμφωνα με την "El Mundo" στον "Νίνιο" το ποσό των 10.000.000 ευρώ. Άλλωστε, τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσουν την απόκτηση ενός συμπαίκτη του.

Είναι ο 24χρονος διεθνής Βέλγος επιθετικός, Γιανίκ Καράσκο, ο οποίος πωλήθηκε στην Dalian Yifang την Πέμπτη. Το κόστος του deal ανήλθε στα 30.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 7.500.000 θα καταλήξουν στα ταμεία της Μονακό, η οποία είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Η Dalian Yifang είναι νεοφώτιστη στην κινεζική Super League κι από τους ξένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ξεχωρίζει ο Γιανίκ Μπολί από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ