LA LIGA

Τέλος ο Γκάρι Νέβιλ από την Βαλένθια

Τέλος ο Γκάρι Νέβιλ από την Βαλένθια
Γκάρι Νέβιλ

Παρελθόν από τον πάγκο της Βαλένθια αποτελεί και επίσημα ο Γκάρι Νέβιλ όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (30/3). Διαβάστε τον αντικαταστάτη του.

Τέσσερις μήνες και λίγες ημέρες άντεξε στον πάγκο της Βαλένθια ο Γκάρι Νέβιλ, μία επιλογή που από το ξεκίνημα είχε σηκώσει πολλά ερωτηματικά για το κατά πόσο θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην Πριμέρα.

Μετά από 28 παιχνίδια (10 νίκες, 7 ισοπαλίες, 11 ήττες), ο 41άχρονος τεχνικός απολύθηκε και στη θέση του θα βρεθεί προσωρινά ο Πάκο Αγεσταράν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Βαλένθια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκάρι Νέβιλ. Μετά από προσεκτική ανάλυση των δεδομένων, αποφασίστηκε να γίνει αυτή η αλλαγή για το καλύτερο μέλλον. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Γκάρι Νέβιλ για την δουλειά του και του εύχεται τα καλύτερα στο μέλλον.

Αντικαταστάτης του μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Πάκο Αγεσταράν. Ο Αγεσταράν ήταν βοηθός προπονητή από το 2001-2004 βοηθώντας έτσι στην κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων και του κυπέλλου ΟΕΥΦΑ. Από το 2004-2007 δούλεψε στην Λίβερπουλ, ενώ μετά ακολούθησαν Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σάντος Λαγκούνα και Εστουδιάντες Τέκος με την οποία πήρε την Κλαουσούρα στο Μεξικό".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ