LA LIGA

Τέλος ο Εσκριμπά από την Βιγιαρεάλ

Villarreal's Head coach Fran Escriba gestures during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Jan. 8, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Villarreal's Head coach Fran Escriba gestures during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Jan. 8, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Την λύση της συνεργασίας με τον Φραν Εσκριμπά ανακοίνωσε η Βιγιαρεάλ, που μέσα στην ημέρα αναμένεται να γνωστοποιήσει το νέο της τεχνικό.

Η κακή πορεία της Βιγιαρεάλ τη φετινή σεζόν επιβεβαιώθηκε με την εικόνα της ομάδας στην εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-0 από τη Χετάφε.

Το "κίτρινο υποβρύχιο", μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς και η απογοητευτική απόδοση στο "Alfonso Perez" έφερε τον Φραν Εσκριμπά στην έξοδο.

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό και τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του.

Ο σύλλογος ευχαρίστησε τον Εσκριμπά και τους συνεργάτες του για όσα προσέφεραν στην ομάδα, ενώ ενημέρωσε πως η προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί προπόνηση της Δευτέρας (25/9) αναβλήθηκε για τις 18:00 το απόγευμα.

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ