LA LIGA

Τέλος και επίσημα ο Μοντέλα από τη Σεβίλλη

Sevilla coach Vincenzo Montella looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Sevilla coach Vincenzo Montella looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Βιτσέντζο Μοντέλα το απόγευμα του Σαββάτου (28/4). Ο Χοακίν Καπαρός ανέλαβε για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα ήρθε αντιμέτωπος με την δεύτερη φετινή του απόλυση, καθώς μετά τη Μίλαν, είδε την πόρτα της εξόδου και στη Σεβίλλη!

Ο Ιταλός τεχνικός δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Ανδαλουσιάνων, που ανακοίνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (28/4) το τέλος της συνεργασίας τους με τον Μοντέλα.

Τελευταία νίκη της Σεβίλλης με τον Ιταλό στον πάγκο ήταν αυτή κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford" στις 13 Μαρτίου.

Έκτοτε ακολούθησαν εννέα παιχνίδια με πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες για τους Ανδαλουσιάνους. Η Σεβίλλη έφτασε μέχρι τον τελικό του Copa del Ray, όπου ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από την Μπαρτσελόνα.

Ο Μοντέλα προτίθεται να αποχαιρέτησει δημόσια τους παίκτες και τους οπαδούς της Σεβίλλης την Κυριακή (29/4). Όπως ενημέρωσε επίσημα η Σεβίλλη, ο Χοακίν Καπαρός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ