LA LIGA

Τέλος η σεζόν στην Ισπανία για Σιμεόνε

Τέλος η σεζόν στην Ισπανία για Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, όσες και οι εναπομείνασες για το τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος, για τη δεύτερη μπάλα στο ματς της Ατλέτικο με τη Μάλαγα. (VIDEO)

Η Ατλέτικο αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Ράγιο Βαγιεκάνο (εντός), Λεβάντε (εκτός) και Θέλτα (εντός) στην προσπάθειά της να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα - ευελπιστώντας ταυτόχρονα και σε "γκέλα" της Μπαρτσελόνα - ωστόσο θα το κάνει χωρίς την παρουσία του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της.

Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός τεχνικός των "κολτσονέρος", τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμού και πρόστιμο 3.005 ευρώ (άλλα 1.500 επιβλήθηκαν στην Ατλέτικο) για τη δεύτερη μπάλα που έκανε την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο του "Βιθέντε Καλντερόν", κατά την αναμέτρηση με τη Μάλαγα.

Ο "Τσόλο" δεν έριξε ο ίδιος την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, τούτο είναι σαφές. Όπως σαφής είναι και ο κανονισμός καθώς ο Ματέου Λαόθ - διαιτητής του ματς - αφού δεν μπορούσε να εντοπίσει το δράστη, επιρρίπτει την ευθύνη στον προπονητή και τον αποβάλλει, όπως κι έπραξε.

Η Ατλέτικο έχει προθεσμία 10 ημερών να εφεσιβάλλει κατά της απόφασης, μήπως κι μειωθεί η ποινή στον τεχνικό της.

Η δεύτερη μπάλα έφερε την αποβολή του Σιμεόνε:

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλαγα 1-0

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ