LA LIGA

"Τέλος" από Λεβάντε ο Ίβανσιτς

"Τέλος" από Λεβάντε ο Ίβανσιτς

Παρελθόν από τη Λεβάντε αποτελεί επίσημα ο Αντρέας Ίβανσιτς, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο. Στον... αέρα οι Λουκάς Βύντρα και Νίκος Καράμπελας.

Μετά από δύο χρόνια παραμονής στο "Ciutat de València" χωρίζουν οι δρόμοι του Αντρέας Ίβανσιτς και της Λεβάντε, με τον 31χρονο Αυστριακό μεσοεπιθετικό να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση των "γκρανότες" για τη λύση του συμβολαίου του. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού πρόλαβε να μετρήσει 50 συμμετοχές με τους Λεβαντίνους από το καλοκαίρι του 2013 σε όλες τις διοργανώσεις και σε αυτό το διάστημα πανηγύρισε πέντε γκολ.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Λεβάντε για τη λύση της συνεργασίας τους, ο ίδιος ο παίκτης αποχαιρέτησε με ευχαριστίες το κοινό των Λεβαντίνων, μέσω μηνύματός του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook.

Liebe Fans.Nachdem es zuletzt viele Spekulationen über meine Zukunft gab kann ich Euch nun mitteilen, dass mein...

Posted by Andreas Ivanschitz-Official Site on Thursday, June 11, 2015

Εν τω μεταξύ, αρκετά αμφίβολο είναι το μέλλον του Λουκά Βύντρα και του Νίκου Καράμπελα στη Λεβάντε. Για τον πρώτο τα πάντα είναι ανοιχτά όσον αφορά στη συνέχιση της καριέρας του καθώς επιθυμεί να παραμείνει αλλά δεν έχει γίνει ακόμα συζήτηση για νέο συμβόλαιο (μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα) ενώ για τον δεύτερο ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να αποχωρήσει.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ