LA LIGA

Τελικά "1" στη Λεγκανές!

Τελικά "1" στη Λεγκανές!

Η La Liga υποχρέωσε τον Ιταλό γκολκίπερ και πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Λεγκανές, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, να αφήσει το "25" και να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό "1". Δείτε γιατί.

Η "νεοφώτιστη" στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, Λεγκανές, ήταν μέχρι και την Πέμπτη η μοναδική ομάδα στη La Liga, στην οποία κανείς εκ των τερματοφυλάκων της δεν φορούσε τη φανέλα με τον παραδοσιακό αριθμό ένα στην πλάτη.

Οι δύο γκολκίπερ του ρόστερ της είχαν διαφορετικούς αριθμούς. Ο Χον Αντέρ Σεράντες επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό "13", γιατί θεώρησε ότι αυτή του έφερε γούρι όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και την άνοδο στην Primera.

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των "πεπινέρος", Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ορμώμενος εκ της Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού επέλεξε τον αριθμό 25. Για δύο λόγους. Ο πρώτο γιατί ήταν ο αγαπημένος του αριθμός κι ο δεύτερος από σεβασμό στον Κέκο Πίνια, ο οποίος είχε μεν το "1", αλλά έφυγε για την Ουέσκα.

Αυτά ίσχυαν μέχρι την Πέμπτη. Κι αυτό γιατί η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος επέβαλε στη Λεγκανές ένας εκ των τερματοφυλάκων της να φορά τον αριθμό ένα.

Ο κλήρος έπεσε στον "νεότερο" στην ομάδα, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος άφησε το αγαπημένο του "25" για το "1".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ