LA LIGA

"Τελειώνει" ο Μοντέλα από τη Σεβίλλη

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα πιθανότατα θα απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης και φαβορί για την αντικατάστασή του στον πάγκο των "νερβιονένσες" είναι ο Χοακίν Καπαρός.

"Βαρύ" είναι το κλίμα στη Σεβίλλη μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα (0-5) στον τελικό του Copa del Rey, καθώς οι "νερβιονένσες" είναι αμφίβολο εάν θα καταφέρουν να καταλάβουν ευρωπαϊκό "εισιτήριο" (είναι στο -3 με ματς λιγότερο από την 6η Βιγιαρεάλ).

Ο Ιταλός τεχνικός των "ροχιμπλάνκος" της Ανδαλουσίας, Βιντσέντσο Μοντέλα, θα απομακρυνθεί από την τεχνική τους ηγεσία στο τέλος της σεζόν, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Εξάλλου, πρόκειται για καλοκαίρι ριζικών αλλαγών στη Νερβιόν, καθώς θα αποχωρήσει κι ο αντικαταστάτης του Μόντσι στην τεχνική διεύθυνση της ομάδας, Όσκαρ Άριας, ο οποίος απέτυχε παταγωδώς διαχειριζόμενος το υψηλότερο μπάτζετ στην ιστορία της ομάδας.

Ήδη, υπάρχει φαβορί στην κούρσα για την αντικατάστασή του. Είναι ο 62χρονος Ισπανός πρώην τεχνικός της ομάδας (από το 2000 έως το 2005), Χοακίν Καπαρός, έμεινε ελεύθερος πέρυσι από την Αλ Αΐν. Ο Καπαρός έχει εργαστεί επίσης σε Ουέλβα, Βιγιαρεάλ, Ντεπορτίβο, Μπιλμπάο, Ξαμάξ, Μαγιόρκα, Λεβάντε, Γρανάδα κι Οσασούνα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ