LA LIGA

Τάση παραμονής στη Γρανάδα από Γουακάσο

Τάση παραμονής στη Γρανάδα από Γουακάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μουμπάρακ Γουακάσο στο Instagram ερμηνεύεται από τα ισπανικά ΜΜΕ ως τάση παραμονής του στην ομάδα της Ανδαλουσίας, παρά τον υποβιβασμό της στη Segunda Division.

Η Γρανάδα υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Segunda Division και μένει να φανεί κατά πόσο θα κρίνει αυτό το μέλλον του Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος αγωνίζεται στους "φιλιπίνος" ως δανεικός από τον από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γκανέζος μέσος δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τη φανέλα της ομάδας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το μήνυμα που τη συνοδεύει να ερμηνεύεται από τα ισπανικά ΜΜΕ, ως έκφραση επιθυμίας παραμονής του σε αυτή.

"Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την υπερηφάνειά μου γι' αυτή τη φανέλα. Από την πρώτη ημέρα #γρανάδα #θα επιστρέψουμε την επόμενη σεζόν #πολλή αγάπη #πολύς σεβασμός", αναφέρει στο μήνυμά του ο Γουακάσο.

Σύμφωνα με τη "Granada Hoy", ο τεχνικός της ομάδας από την Ανδαλουσία, Τόνι Άνταμς, τον θέλει στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν και προσπαθεί να πείσει τους διοικούντες αυτήν να καταβάλλουν το ποσό του 1.500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, στο οποίο ανέρχεται η οψιόν αγοράς του Αφρικανού (φαίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί καθώς με τον υποβιβασμό της ομάδας θα μειωθεί και το μπάτζετ). Σε 11 ματς με τη φανέλα της Γρανάδα, σκόραρε μία φορά, στη νίκη με 2-1 επί της Αλαβές.

Τάση παραμονής στη Γρανάδα από Γουακάσο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ