LA LIGA

"Πόλεμος" Αρμπελόα-Πικέ στο Twitter!

"Πόλεμος" Αρμπελόα-Πικέ στο Twitter!

H ήττα της Μπαρτσελόνα στο Σαν Σεμπαστιάν έφερε τους Άλβαρο Αρμπελόα και Ζεράρ Πικέ σε θέση... μάχης, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσουν φραστικά βέλη μέσω μηνυμάτων στα social media.

Η μάχη του τίτλου φούντωσε για τα καλά στην ισπανική Λίγκα μετά την "γκέλα" της Μπαρτσελόνα στη χώρα των Βάσκων απέναντι στην Ρεάλ Σοθιεδάδ (ήττα με 1-0) και πλέον οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται όχι μόνο εντός γηπέδου αλλά και μέσω... διαδικτύου.

Απόδειξη η νέα διαμάχη που ξέσπασε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου στα social media μεταξύ του Άλβαρο Αρμπελόα και του Ζεράρ Πικέ, με τους δύο Ισπανούς αμυντικούς και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της χώρας του να εξακοντίζουν φαρμακερά λεκτικά βέλη ο ένας για τον άλλο.

"Πόσο δύσκολο είναι να νικάς κόντρα σε 11", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Αρμπελόα μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα στον Σαν Σεμπαστιάν, υποννοώντας προφανώς την πρόσφατη επικράτηση των Καταλανών με 2-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (στο Champions League) η οποία έπαιζε από το 35' με παίκτη λιγότερο, με τον Ζεράρ Πικέ να μην αφήνει ωστόσο να πέσει τίποτα χάμω...

"Δεν αξίζει να απαντήσεις σε κάποιον που έχει αγωνιστεί βασικός με την ομάδα του σε μόνο 1 από τα 32 ματς πρωταθλήματος", ήταν η απάντηση επί προσωπικού του Πικέ προς τον Αρμπελόα, με τον άσο των "μερένγκες" να απαντάει λίγο αργότερα: "Η αλήθεια πονάει...".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ