LA LIGA

Τα έβαλε και με το Twitter ο Πογέτ!

Τα έβαλε και με το Twitter ο Πογέτ!

Το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στην τεχνική ηγεσία της Μπέτις είναι στον "αέρα" και ο Ουρουγουανός προπονητής τα έβαλε (και) με την κριτική που δέχεται από χρήστες του Twitter.

Μπορεί η διοίκηση της Μπέτις να τον στήριξε μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα (1-6) από τη Ρεάλ, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρος στον πάγκο των "βερδιμπλάνκος". Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν της ομάδας από τη Σεβίλλη, Γκουστάβο Πογέτ, τα έβαλε με τους χρήστες του Twitter όσον αφορά στην κριτική που του ασκούν, υποστηρίζοντας ότι "δεν έχουν ζωή".

"Πίσω από τους λογαριασμούς στο Twitter υπάρχει κόσμος που κρύβεται και δεν θα μου έλεγε τίποτα πρόσωπο με πρόσωπο. Εάν ανησυχούσα με τους ανθρώπους που κρύβονται σπίτι τους γιατί δεν έχουν ζωή, δεν θα ζούσα. Έχω το μυαλό μου σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως να νικήσω την Οσασούνα", υποστήριξε ο Γκουστάβο Πογέτ.

H Οσασούνα υποδέχεται στην Παμπλόνα την Μπέτις, την Παρασκευή (21/10, 21:45) σε ένα ματς οριακό γι' αμφότερες τις ομάδες. Μετά από οκτώ αγωνιστικές η Μπέτις είναι στη 16η θέση με 8 βαθμούς, η Οσασούνα στη 19η (προτελευταία) με δύο λιγότερους.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ