LA LIGA

Τα δέκα καλύτερα γκολ της Primera Division για το 2017

Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Λιονέλ Μέσι και το σόλο του με όλη την άμυνα της Έιμπαρ βρίσκεται μεταξύ των 10 καλύτερων γκολ που σημειώθηκαν στην Primera Division μέσα στο 2017. Απολαύστε τα όλα σε ένα video.

Το "Sky Sports", το κανάλι που κατέχει τα δικαιώματα της Primera Division για τη Μεγάλη Βρετανία, επέλεξε τα δέκα καλύτερα γκολ του 2017 στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και τα συγκέντρωσε σε ένα εντυπωσιακό video.

Ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος, Λιονέλ Μέσι, αναπόφευκτα βρίσκεται στη λίστα, με το καταπληκτικό σόλο από το κέντρο του γηπέδου κόντρα στην Έιμπαρ την περσινή σεζόν, ωστόσο ο έτερος τεράστιος γκολτζής της λίγκας, Κριστιάνο Ρονάλντο, απουσιάζει.

Στα δέκα "μαγικά" γκολ περιλαμβάνονται αρκετά βολέ έξω από την περιοχή και παίκτες όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο Κάρλος Μπάκα, αλλά και ανέλπιστοι ήρωες.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ