LA LIGA

Συνελήφθη ο οπαδός της Βιγιαρεάλ

Συνελήφθη ο οπαδός της Βιγιαρεάλ

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε τον οπαδό της Βιγιαρεάλ που πέταξε την μπανάνα στον Ντάνι Άλβες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Η Βιγιαρεάλ το βράδυ της Κυριακής (27/4) υποδέχθηκε στο "Ελ Μαδριγάλ" την Μπαρτσελόνα και το παιχνίδι στιγματίστηκε από την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Ντάνι Άλβες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα την στιγμή που ο Βραζιλιάνος άσος των "μπλαουγκράνα" ετοιμαζόταν να χτυπήσει ένα κόρνερ, οπαδός των γηπεδούχων του πέταξε μια μπανάνα , την οποία ο Άλβες πήρε από κάτω και την... έφαγε.

Η ισπανική αστυνομία χρειάστηκε τρεις μέρες για να βρει και να συλλάβει τον δράστη, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών ετών εφόσον κριθεί ένοχος από το δικαστήριο. Πρόκειται για τον 26χρονο Νταβίδ Καμπάγιο Λέο, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Τύπου της χώρας, εργαζόταν για την Βιγιαρεάλ!

Συγκεκριμένα ήταν μέρος του τεχνικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής και φυσικά απολύθηκε από τον ισπανικό σύλλογο. Επίσημα η Βιγιαρεάλ δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε το γεγονός πως ο Καμπάγιο ήταν όντως κάποιος που δούλευε για λογαριασμό της.

Ωστόσο η διοίκηση του "κίτρινου υποβρύχιου", απέκλεισε δια βίου τον δράστη από το "Ελ Μαδριγάλ".

Αξίζει να σημειώσουμε πως η κίνηση του Άλβες να φάει την μπανάνα, προκάλεσε καμπάνια στα social media εναντίον του ρατσισμού και την στήριξη στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου διεθνή άσου .

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ