LA LIGA

Σε κρίσιμη κατάσταση οπαδός σε επεισόδια στο Calderón

Σε κρίσιμη κατάσταση οπαδός σε επεισόδια στο Calderón

Ένας 40άχρονος οπαδός από την Κορούνια σε κρίσιμη κατάσταση και άλλοι 13 τραυματίες είναι το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα της συμπλοκής μεταξύ οπαδών της Ατλέτικο και της Ντεπορτίβο, στη Μαδρίτη. (VIDEO)

Βίαιες συμπλοκές έλαβαν χώρα έξω από το Vicente Calderón λίγο πριν την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, με ένα 30άχρονο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο "Clinico" όπου διεκομίσθη ο 40άχρονος οπαδός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αφού είχε ριχθεί στο ποτάμι, κατάφερε να ξεπεράσει την καρδιακή ανακοπή την οποία υπέστη, ενώ φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και άλλοι 13 τραυματίες, οπαδοί και των δύο ομάδων, με χτυπήματα στο κεφάλι.

Σε κρίσιμη κατάσταση οπαδός σε επεισόδια στο Calderón

Αυτή τη στιγμή ο τραυματίας υποβάλλεται σε καρδιακές μαλάξεις, ενώ γίνεται προσπάθεια να αυξηθεί και η θερμοκρασία του σώματός του, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το νοσοκομείο.

Οι συμπλοκές ξεκίνησαν σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων στις 9 το πρωί (ώρα Ισπανίας) και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, στους δρόμου που περιβάλλουν το γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Vicente Calderón.

Επίσημη καταδίκη από την Ατλέτικο

Λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η κατάσταση υγείας του 40άχρονου οπαδού, η Ατλέτικο Μαδρίτης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα γεγονότα.

Δύο συλλήψεις - συνεχίζονται οι προσαγωγές

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις, συνεχίζονται οι προσαγωγές -30 μέχρι στιγμής - ενώ θεωρείται βέβαιο ότι ο αριθμός των συλληφθέντων θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Το βίντεο της συμπλοκής

Δείτε το βίντεο από τη συμπλοκή μεταξύ οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έξω από το Vicente Calderón και τον τραυματισμό του οπαδού που είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ