LA LIGA

"Συμφωνία Λακαζέτ με Ατλέτικο"

Lyon's Alexandre Lacazette, center right, celebrates after scoring a goal during his League One soccer match against Paris Saint Germain, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Thibault Camus)
Lyon's Alexandre Lacazette, center right, celebrates after scoring a goal during his League One soccer match against Paris Saint Germain, at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν αποτελεί τον "εκλεκτό" της Ατλέτικο Μαδρίτης για τη γραμμή κρούσης της νέας σεζόν, σε περίπτωση που το επιτρέψει η FIFA.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη σε περίπτωση πώλησης του Αντουάν Γκριεζμάν το καλοκαίρι και πρόκειται για έναν συμπατριώτη του, τον Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "COPE", τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση για απαγόρευση εγγραφής νέων παικτών σε δύο μεταγραφικές περιόδους που έχει επιβληθεί στον σύλλογο από τη FIFA για παραβίαση κανονισμών περί μεταγραφής ανηλίκων.

Οι "ροχιμπλάνκος" είχαν έρθει σε συμφωνία με τη FIFA να μην ζητήσουν αναβολή της ποινής μέχρι τη γνωμοδότηση από το CAS και τον Ιανουάριο δεν προχώρησαν σε απόκτηση καινούργιων ποδοσφαιριστών. Ως αντάλλαγμα, περιμένουν το καλοκαίρι να αρθεί η απαγόρευση και να καταφέρουν να προχωρήσουν κανονικά σε μεταγραφές.

Με αυτόν τον γνώμονα, ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ, συναντήθηκε στο σπίτι του με τον ατζέντη του διεθνή Γάλλου επιθετικού και με ακόμα έναν ατζέντη, έχοντας ήδη λάβει θετική εισήγηση από τον Γκριεζμάν.

Η Λιόν δεν πρόκειται να ακούσει προσφορά κάτω των 40.000.000 ευρώ για τον καλύτερο παίκτη της που φέτος έχει σκοράρει 29 φορές σε 35 αγώνες, ωστόσο μετά από πολλά καλοκαίρια με "φλερτ" από διάφορες μεγάλες ομάδες, ο 25χρονος Γάλλος, ο οποίος έχει ζητήσει και στο παρελθόν να φύγει, είναι έτοιμος για μεταγραφή.

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ