LA LIGA

Σώθηκε η Λας Πάλμας, 4-0 την Εσπανιόλ

Σώθηκε η Λας Πάλμας, 4-0 την Εσπανιόλ

Με την "τεσσάρα" επί της Εσπανιόλ, η Λας Πάλμας απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή στην Primera. (VIDEO)

Με τη θριαμβευτική νίκη της με 4-0 επί της Εσπανιόλ, η Λας Πάλμας εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή της στην Primera Division, αφού συμπλήρωσε 43 βαθμούς, 11 περισσότερους από τη 18η Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία φιλοξενείται το Σάββατο στο Καμπ Νόου από τη Μπαρτσελόνα. Όσο για την Εσπανιόλ, έμεινε στους 37 και θα χρειαστεί βαθμούς στη συνέχεια για να μην κινδυνεύσει.

Η Λας Πάλμας "ξεκλείδωσε" την άμυνα της Εσπανιόλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με το γκολ του Ελ Ζαρ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βιέρα έκανε το 2-0 στο 49', εφτά λεπτά αργότερα ο Μπίγκας σκόραρε το 3-0 και ο Μουμπάρακ στο 75' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Λας Πάλμας: Λιζοαΐν, Καστεγιάνο, Μπίγας, Σιμόν, Λεμός (66' Μουμπάρακ), Μόμο (74'), Ελ Ζαρ, Γκόμεζ (59' Ερνάν), Μέσα, Χοσέ, Βιέρα

Εσπανιόλ: Αρλαούσκις, Λόπεζ, Αντία, Αλβάρες, Γκονζάλες, Ντιόπ (Σεβίγια), Άμπραχαμ (13' Ζορντάν), Ασένσιο, Πέρες, Μορένο (54' Σιλά), Μπουργκουί

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ