LA LIGA

Στη Βιτόρια για την Αλαβές ο Γουακάσο

Στη Βιτόρια για την Αλαβές ο Γουακάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο είναι ήδη στη Βιτόρια και περνά από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Αλαβές προκειμένου να γίνει η όγδοη προσθήκη των "μπαμπαρόθος" για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στις 14 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον 26χρονο Γκανέζο μέσο, Μουμπάρακ Γουακάσο, και ο Αφρικανός δεν άργησε να βρει το νέο του επαγγελματικό σταθμό. Από τη Δευτέρα (17/7) βρίσκεται στη Βιτόρια και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Αλαβές.

Εάν όλα πάνε καλά, ο Γουακάσο θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών με τους "μπαμπαρόθος" και θα γίνει η όγδοη προσθήκη τους κατά την τρέχουσα μεταγραφική περιόδο. Ο Γουακάσο επιστρέφει στη La Liga, στην οποία αγωνίστηκε και το τελευταίο εξάμηνο της περυσινής περιόδου (Γρανάδα) ως δανεικός από το "τριφύλλι". Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Έλτσε, Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ και Λας Πάλμας στο πρωτάθλημα της χώρας της Ιβηρικής. Όπως υποστηρίζεται στο ρεπορτάζ του "Cadena Ser", ο Γουακάσο απέρριψε προτάσεις από Τουρκία, Ρωσία, Ισραήλ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Χετάφε.

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ