LA LIGA

Στη Μάλαγα ο Ιντέγε

Στη Μάλαγα ο Ιντέγε

Ο Μπράουν Ιντέγε επέστρεψε σε ευρωπαϊκό έδαφος, για να αγωνιστεί με τη Μάλαγα στην Ισπανία, μετά από τη μονοετή περιπέτειά του στην Κίνα.

Ο Μπράουν Ιντέγε βρήκε νέα ομάδα, βάζοντας προσωρινό τέλος στην περιπέτειά του στην Κίνα με την Τιάτζιν ΤΕΝΤΑ. Ο Νιγηριανός επιθετικός ανακοινώθηκε από τη Μάλαγα, όπου θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα σμίξει ξανά με τον Ρομπέρτο, σε άλλο λιμάνι αυτήν τη φορά, σε μία προσπάθεια που κάνει ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μάριο Ουσίγιος, να αποτρέψει τον υποβιβασμό του συλλόγου.

Ο 29χρονος διεθνής βρέθηκε στην Ανδαλουσία την προηγούμενη Τετάρτη και τη Δευτέρα, αφότου πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, παρουσία του ατζέντη του, Χούταν Αχμάντι, έβαλε υπογραφή στο συμβόλαιό του.

Στη Μάλαγα ο Ιντέγε
Στη Μάλαγα ο Ιντέγε

Ο Ιντέγε ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα από την Νοσατέλ Ξαμάξ και το 2010 μετακινήθηκε στη Σοσό έναντι 3.000.000 ευρώ. Στο Μιλούζ κάθε ένα χρόνο και ύστερα μετακόμισε στο Κίεβο με την Ντινάμο να τον αποκτά έναντι 6.000.000 ευρώ.

Το 2014 πήγε στην Premier League και τη Γουέστ Μπρομ έναντι 7.000.000 ευρώ και με 6.000.000 ευρώ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2015. Τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου του 2017 πωλήθηκε στην Τιάντζιν ΤΕΝΤΑ, στην Κίνα, έναντι 12.000.000 ευρώ.

Τελευταίο του ματς ήταν τον περασμένο Ιούλιο, ενώ το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με τις ρεζέρβες, καθώς δεν υπολογιζόταν.

Η Μάλαγα μετά από 20 ματς στη La Liga έχει συγκεντρώσει μόλις 13 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία (20ή) θέση της κατάταξης.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ