Στη Λας Πάλμας ο Μιλοβάνοβιτς - Primera Division - SPORT 24
PRIMERA DIVISION

Στη Λας Πάλμας ο Μιλοβάνοβιτς

Μιλοβάνοβιτς

Στη Λας Πάλμας ο Μιλοβάνοβιτς

Στην Ισπανία και τη Λας Πάλμας επέστρεψε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αναλαμβάνοντας το τμήμα scouting στο κομμάτι της Ανατολικής Ευρώπης.

Δύο μήνες και κάτι μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, στην οποία εκτελούσε κατά τα τελευταία δύο έτη τα χρέη τεχνικού διευθυντή, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρήκε νέα... στέγη.

Παλιά για την ακρίβεια, καθώς επέστρεψε στην Ισπανία και τη Λας Πάλμας. Ο Σέρβος ανακοινώθηκε από την ομάδα των Κανάριων Νήσων ως μέλος του τμήματος scouting με εξειδίκευση στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. Στη Λας Πάλμας εκτέλεση χρέη τεχνικού διευθυντή πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

3η σεζόν ‘Black Mirror’: Είδαμε όλα τα επεισόδια

Τα νέα επεισόδια της σειράς ανθολογίας sci-fi τρόμου ντεμπουτάρουν στο Netflix κι εμείς γράφουμε για τα επεισόδια καθώς τα βλέπουμε.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

Να τι θέλουν να κάνουν 'αυτοί' στα αεροδρόμιά μας

Οι “στημένες” έρευνες που βγάζουν άχρηστα τα ελληνικά αεροδρόμια και οι καλοί Πασόκοι που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24