LA LIGA

Σιμεόνε: "Δεν ήταν πρώτη μου επιλογή ο Γκαμεϊρό"

Σιμεόνε: "Δεν ήταν πρώτη μου επιλογή ο Γκαμεϊρό"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποκάλυψε πως δεν ήταν ο Κεβίν Γκαμεϊρό η πρώτη του επιλογή για τη γραμμή κρούσης της Ατλέτικο Μαδρίτης. Διαβάστε ποιον ζήτησε ο πρώτα ο Αργεντινός.

Ο Κεβίν Γκαμεϊρό απέρριψε την πρόταση της Μπαρτσελόνα και προτίμησε εκείνη της Ατλέτικο Μαδρίτης για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν, όμως το εντυπωσιακό είναι πως ο Γάλλος επιθετικός δεν ήταν η πρώτη επιλογή των "ροχιμπλάνκος" για τη θέση του σέντερ φορ.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος δεν δίστασε να ομολογήσει πως ο παίκτης που ζήτησε αρχικά από την διοίκηση του μαδριλένικου συλλόγου ήταν ο Ντιέγκο Κόστα!

Σιμεόνε: "Δεν ήταν πρώτη μου επιλογή ο Γκαμεϊρό"

"Ο σύλλογος δούλεψε πάνω στην προοπτική της άφιξης του Ντιέγκο Κόστα και από τη στιγμή που η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν προχώρησε, ήμασταν πολύ ξεκάθαροι με τον Γκαμεϊρό. Πάντα.

Όταν μίλησα στο τηλέφωνο μαζί του, του είπα ότι θέλαμε να φέρουμε τον Κόστα και πως εκείνος ήταν η εναλλακτική λύση. Πόνταρα ολοκληρωτικά σε αυτόν και εκείνος ήθελε να είναι ο επιθετικός που θα ερχόταν σε εμάς φέτος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος τεχνικός.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ