LA LIGA

Σαούλ: "Ο Γκριεζμάν να σκεφτεί σε ποια ομάδα βρίσκεται"

Σαούλ: "Ο Γκριεζμάν να σκεφτεί σε ποια ομάδα βρίσκεται"

Η Ατλέτικο βρίσκεται εν μέσω κρίσης, ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε για "αποφυγή υποβιβασμού" κι ο συμπαίκτης του, Σαούλ, τον κάλεσε να αναθεωρήσει και να σκεφτεί σε ποια ομάδα παίζει.

Οι δύο βαθμολογικές απώλειες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος έχουν διαταράξει το σύνηθες ήρεμο κλίμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι "κολτσονέρος" διανύουν αγωνιστική κρίση κι όχι μόνο.

Αυτή αποτυπώνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο (βλ. νεύρα Όμπλακ και χτύπημα σε Γκερέρο), αλλά κι εκτός αυτού, στα αποδυτήρια. "Εάν συνεχίσουμε έτσι, θα παλέψουμε για τον υποβιβασμό. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί είναι στα χέρια μας να το κάνουμε. Μου λείπει ακόμη ρυθμός, ώστε να είμαι στο απαιτούμενο επίπεδο", δήλωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά τη "λευκή" ισοπαλία με τη Λεγκανές.

Ο Γάλλος διεθνής άσος έλαβε δριμύτατη απάντηση από το συμπαίκτη του στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, Σαούλ . "Ο Γκριεζμάν πρέπει να σκεφτεί τι λέει. Ζητήσει ή δε ζητήσει συγγνώμη, πρέπει να σκεφτεί άλλα πράγματα. Πρέπει να σκεφτείς που είσαι και ποια ομάδα εκπροσωπείς. Δεν πρέπει να συνεχίσει σε αυτή τη γραμμή, δεν είμαι καθόλου σύμφωνος.

Είναι αλήθεια ότι όλα έπαιξαν ρόλο στο τέλος του ματς. Η κούραση, η θερμοκρασία, όλα μαζί, αλλά δεν μπορεί να πει αυτό".

Είναι φανερό, πλέον, ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει να διαχειριστεί κι άλλο πρόβλημα πέραν της αγωνιστικής κρίσης. Αυτό των αποδυτηρίων. Πρώτη φορά ένας ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο καταφέρεται εναντίον ενός συμπαίκτη του.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ