LA LIGA

Σαμπαόλι: "Παίζουν με το όνομά μου"

Sevilla's head coach Jorge Sampaoli gestures after the referee awarded Juventus a penalty during the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's head coach Jorge Sampaoli gestures after the referee awarded Juventus a penalty during the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Την ώρα που οι φήμες για τον Χόρχε Σαμπαόλι και την εθνική Αργεντινής οργιάζουν, ο τεχνικός της Σεβίλλης εξαπέλυσε "επίθεση" κατά του Τύπου για τη "σπέκουλα" γύρω από το όνομά του.

Η Σεβίλλη δοκιμάζεται στο "Mestalla" από τη Βαλένθια (16/4, 17:15) και η συνέντευξη Τύπου του Σαμπαόλι δεν είχε καμία σχέση με το ματς της 32ης αγωνιστικής της La Liga.

Αντίθετα, οι ερωτήσεις περιστράφηκαν γύρω από την πιθανότητα να αναλάβει ο προπονητής των "νερβιονένσες" την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής.

Ο "Δον Σάμπα" εξαπέλυσε "επίθεση" κατά του Τύπου για τη "σπέκουλα" γύρω από το όνομά του, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συναντηθεί με κάποιον από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής και τόνισε πώς ο πρόεδρος της Σεβίλλης θα είναι αυτός που θα μάθει πρώτος ο,τι σχετικό με την απόφασή του.

"Εάν με ρωτάτε εάν έχω πει ναι στην Αργεντινή, σημαίνει ότι ήδη είμαι ο ομοσπονδιακός τεχνικός και δεν είναι έτσι. Δεν είναι αλήθεια ότι θα συναντηθώ με κάποιον από την ομοσπονδία της Αργεντινής γιατί πριν από τα ματς δεν μιλάω ούτε με τον αδερφό μου.

Σε μια εβδομάδα, ο Τύπος με έχει τοποθετήσει σε διαφορετικούς συλλόγους κι εθνικές ομάδες. Στην εθνική Αργεντινής, στην Άρσεναλ, στο Κατάρ. Παίζουν με το όνομά μου και δεν μου αρέσει γιατί αυτό δεν βγαίνει από εμένα. Είναι απλά σπέκουλα. Το μέλλον δεν το καθορίζω εγώ.

Έχουμε επτά κρίσιμες αγωνιστικές μπροστά μας και θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Champions League. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Είπα στον πρόεδρο της Σεβίλλης, ο οποίος είναι και το αφεντικό μου, ότι εάν είναι να μάθει κάτι θα το μάθει πρώτα από εμένα", υποστήριξε ο Χόρχε Σαμπαόλι.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ