LA LIGA

Ρονάλντο vs Γκριεζμάν: Ντέρμπι... αφλογιστίας

Ρονάλντο vs Γκριεζμάν: Ντέρμπι... αφλογιστίας

Το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο είναι μία καλή ευκαιρία για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντουάν Γκριεζμάν να επιστρέψουν στα γκολ, ύστερα από μία παρατεταμένη περίοδο... αφλογιστίας.

Το βράδυ του Σαββάτου (18/11) η Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρεάλ στο "Wanda Metropolitano" για την 12η αγωνιστική της La Liga, σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος όσον αφορά στην υπόθεση "τίτλος". Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 3η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, οχτώ λιγότερους απ' την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και τέσσερις απ' τη δεύτερη Βαλένθια.

Η αναμέτρηση, πέρα απ' το βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι σημαντική για τους Αντουάν Γκριεζμάν και Κριστιάνο Ρονάλντο σε θέμα σκοραρίσματος. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αφού δυσκολεύονται να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος επιθετικός έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε εννιά αγώνες τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, με το τελευταίο τέρμα να έχει σημειωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, στο 2-0 της Ατλέτικο επί της Σεβίλλης. Από τότε, ο Γκριεζμάν έχει αγωνιστεί σε ακόμα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, δίχως, όμως να χριστεί σκόρερ.

Απ' την άλλη πλευρά, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε εφτά παιχνίδια στη La Liga και συγκεκριμένα στις 14 Οκτωβρίου, στη νίκη της Ρεάλ με 2-1 επί της Χετάφε. Βέβαια, υπάρχει ως δικαιολογία το γεγονός πως έχασε τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια λόγω τιμωρίας. Αντίθετα, στο Champions League είναι... on fire, αφού έχει πετύχει έξι γκολ σε τέσσερις αγώνες.

Όπως είναι εμφανές, το ντέρμπι της Μαδρίτης είναι μία καλή ευκαιρία για τους δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να επιστρέψουν σε τροχιά... γκολ, αφού τόσο η Ατλέτικο όσο κι η Ρεάλ στηρίζουν μεγάλο κομμάτι των επιθετικών προσπαθειών πάνω τους.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ