LA LIGA

Οργισμένος Ρομπέρτο: "Σταματήστε, δεν φεύγω"

Οργισμένος Ρομπέρτο: "Σταματήστε, δεν φεύγω"
Ρομπέρτ-Εσπανιόλ

Ο Ρομπέρτο τοποθετήθηκε μέσω facebook για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φεύγει από την Εσπανιόλ τον Ιανουάριο.

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο σε μήνυμά του μέσω του facebook, διαψεύδοντας δημοσιεύματα από την Τρίτη και την Τετάρτη που τον θέλουν με το ένα πόδι στην πόρτα εξόδου της Εσπανιόλ.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού έχασε τη θέση του βαθμού από τη 2η αγωνιστική της Primera Division μετά από παθητικό οκτώ γκολ, κάποιες γκάφες και την απόκτηση του Ντιέγο Λόπεθ από τους Καταλανούς και τα ΜΜΕ της χώρας υποστηρίζουν ότι ζήτησε από τη διοίκηση να τον αποδεσμεύσει τον Ιανουάριο.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας τοποθετήθηκε από το προφίλ του και διέψευσε τα δημοσιεύματα και εξήγησε ότι παλεύει καθημερινά για να πάρει πίσω τα γάντια του βασικού.

Η ανάρτηση του Ρομπέρτο

"Σχετικά με την είδηση που δημοσιεύεται χθες και σήμερα σε διάφορα Μέσα, σχετικά με το ενδιαφέρον μου να φύγω από την Εσπανιόλ, είμαι αναγκασμένος να να προβώ στην παρακάτω δήλωση, διαψεύδοντας αυτή την πληροφορία.

Είναι ψέμα ότι έχω επικοινωνήσει στο περιβάλλον μου την επιθυμία να φύγω από το σύλλογο, όπως δημοσιεύεται.

Είναι ξεκάθαρο ότι η κατάστασή μου αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή που επιθυμώ. Η ευτυχία μου έρχεται σε συνάρτηση της δικής μου επιτυχίας και αυτής του συλλόγου, οπότε τώρα δεν μπορώ να είμαι σε απόλυτη ευτυχία.

Παλεύω, όμως, καθημερινά με υγιή και ανταγωνιστικό τρόπο για να αντιστρέψω την κατάστασή μου, σεβόμενος τις αποφάσεις του προπονητή μου, με στόχο να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον ίδιο στόχο που έχει από την πρώτη μέρα που με κάλεσε για να υπογράψω.

Για να νιώσω πως είμαι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για το καλό του συλλόγου για πολλά χρόνια.

Προσωπικά, δημοσιεύω αυτή τη δήλωση ώστε να αποκρούσω οποιαδήποτε αρνητική πτυχή υπάρξει και μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας ή την δική μου εικόνα".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ