LA LIGA

Ρομπέρτο: "Έμεινα στον πάγκο για άλλους λόγους..."

Ρομπέρτο: "Έμεινα στον πάγκο για άλλους λόγους..."

Ο Ρομπέρτο υποστήριξε ότι δεν μετανιώνει για την απόφαση του να μεταγραφεί στην Εσπανιόλ, δεν αποποιήθηκε των ευθυνών του, ωστόσο άφησε ερωτηματικά σχετικά με τους λόγους της μη χρησιμοποίησης του.

Αλλιώς είχε φανταστεί την επιστροφή στην Primera Division και αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα για τον Ρομπέρτο, που το καλοκαίρι άφησε τον Ολυμπιακό για να φορέσει τη φανέλα της Εσπανιόλ.

Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όταν και είχε τα γάντια του βασικού, ο 30χρονος Ισπανός γκολκίπερ έχει καθηλωθεί στον πάγκο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ερωτηθεί αν τελικά έκανε λάθος με αυτήν την αλλαγή στην καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι.

Μιλώντας στην "Mundo Deportivo", ο Ρομπέρτο υποστήριξε ότι δεν μετανιώνει για την απόφαση του να μεταγραφεί στην Εσπανιόλ, δεν αποποιήθηκε των ευθυνών του για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται, ωστόσο άφησε ερωτηματικά σχετικά με τους λόγους της μη χρησιμοποίησης του.

"Δεν έχω μετανιώσει για καμία απόφαση που πήρα. Προφανώς και δεν είναι τα πράγματα όπως θα ήθελα. Γνώριζα πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά υπάρχουν πολλά κίνητρα για να παίξεις στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Δεν ήταν, φυσικά, οι λόγοι μόνο αθλητικοί. Υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή μου που μου δίνουν ευτυχία. Δεν θέλω να με επηρεάζει η αγωνιστική κατάστασή μου. Δεν μετανιώνω, διότι ξέρω ότι μπορώ να κερδίσω αυτό για το οποίο ήρθα.

Δεν με πείραξε η κριτική στην αρχή της σεζόν, διότι γνωρίζω το επάγγελμά μου. Ο τερματοφύλακας είναι πάντα ο πρώτος ένοχος όταν η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα, ακόμα κι αν το ποσοστό συμμετοχής του σε μια φάση είναι μικρό.

Δεν διώχνω την ευθύνη από πάνω μου, αλλά δεν πιστεύω ότι η απόφαση του προπονητή να με αντικαταστήσει την τρίτη αγωνιστική ήταν επειδή δέχθηκα οκτώ γκολ σε δύο παιχνίδια. Καταλαβαίνω ότι αυτό έγινε για άλλους λόγους...", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός γκολκίπερ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ