LA LIGA

Ριβάλντο: "Θα συναγωνιζόμουν Μέσι και Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα"

Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τις προβλέψεις του για το επικείμενο clasico έκανε ο Ριβάλντο και υποστήριξε ότι αν αγωνιζόταν σήμερα, θα κόντραρε τους Μέσι και Ρονάλντο για την Χρυσή Μπάλα.

Καλεσμένος σε event της Betfair που πραγματοποιήθηκε στο Camp Nou ήταν ο Ριβάλντο, που ρωτήθηκε το σαββατιάτικο (23/12) clasico στη Μαδρίτη και η πρόβλεψη του ήταν ισοπαλία με πολλά τέρματα.

Ο Βραζιλιάνος πόνταρε σε ένα σκορ 2-2, τονίζοντας πως "δεν βλέπω φαβορί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η Μπάρτσα μπορεί να κερδίσει εκεί, όπως άλλες φορές η Ρεάλ έχει νικήσει στη Βαρκελώνη".

Ο Ριβάλντο τέθηκε υπέρ ενός σχήματος με τέσσερις κεντρικούς μέσους και τους Μέσσι - Σουάρες επιθετικό δίδυμο. "Στη Μαδρίτη χρειάζεται να παίξεις με προσοχή, να το δοκιμάσεις για λίγο και να δεις πως θα πάει", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Η κουβέντα μοιραία έφτασε στους Μέσι και Ρονάλντο. "Θα μου άρεσε να παίξω με τον Μέσι. Θα ήταν φανταστικό. Είναι ο κορυφαίος, αυτός που κάνει τη διαφορά. Στο clasico ο παίκτης που φοβάμαι φυσικά και είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, δεν ξέρεις τι θα κάνει. Είναι πολύ επικίνδυνος", επεσήμανε ο Ριβάλντο που ρωτήθηκε για τις μάχες των δύο παικτών για την Χρυσή Μπάλα.

"Αν έπαιζα σήμερα, θα είχα ανταγωνισμό με τον Μέσι και τον Ρονάλντο για την Χρυσή Μπάλα. Στην εποχή μου υπήρχε ο Φίγκο, ο Τότι, ο Ντελ Πιέρο, ήταν περισσότερο ανταγωνιστικός ο θεσμός. Τώρα μιλάμε μόνο για τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Απόδειξη είναι το γεγονός ότι μετά το 2007 που κέρδισε ο Κακά την Χρυσή Μπάλα, το βραβείο καταλήγει αποκλειστικά σε αυτούς τους δύο".

Ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε για το τέρμα που πέτυχε αλλά δεν επικυρώθηκε τη σεζόν 2000 - 2001 στο Bernabeu, με το οποίο θα γινόταν το 3-2 υπέρ της Μπαρτσελόνα. "Ήταν ένα φοβερό ματς και θα είχαμε κερδίσει. Ήμουν θυμωμένος που δεν μέτρησε το γκολ αλλά δεν είμαι υπέρ της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο", ξεκαθάρισε ο Ριβάλντο. Κόντρα σε Βαλένθια και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τη φετινή σεζόν δεν έχουν μετρήσει δύο γκολ της Μπαρτσελόνα, σε προσπάθειες των Μέσι και Σουάρες αντίστοιχα, που η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Ο Ριβάλντο ρωτήθηκε για το γεγονός ότι αγωνίστηκε επαγγελματικά μέχρι τα 43 του χρόνια και μοιράστηκε το μυστικό...

"Πολλή προπόνηση, να αγαπάς το ποδόσφαιρο και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Δεν κάπνισα ποτέ, δεν έπινα αλκοόλ, δεν μου άρεσε η νύχτα", εξήγησε ο Βραζιλιάνος που υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει ακόμη 3-4 πολύ καλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

(AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ