LA LIGA

Ψωνίζει από Μιλάνο η Ατλέτικο

Ψωνίζει από Μιλάνο η Ατλέτικο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ψάχνει επιθετικό για την Ατλέτικο της νέας σεζόν και τον βρίσκει στις δύο ομάδες του Μιλάνου, Μίλαν και Ίντερ. Πρώτος στόχος ο Μπάκα, μετά την απόρριψη πρότασης για τον Ικάρντι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέθεσε πρόταση ύψους 50.000.000 στην Ίντερ, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, προκειμένου να αποκτήσει τον 23χρονο Αργεντινό φορ, Μάουρο Ικάρντι, ωστόσο εισέπραξε την αρνητική απάντηση των "νερατζούρι".

Το deal δεν έκλεισε όχι λόγω οικονομικής ασυμφωνίας, αλλά επειδή η Ίντερ δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τον Αργεντινό επιθετικό της. Αλλά, οι "κολτσονέρος" δεν απογοητεύονται και ψάχνουν στην ίδια αγορά. Συγκεκριμένα, στην ίδια πόλη. Όπως μεταδίδει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός, Cadena Ser, η πρώτη επιλογή για την επίθεση είναι - πλέον - ο 29χρονος Κολομβιανός επιθετικός της Μίλαν, Κάρλος Μπάκα.

Μάλιστα, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 30.000.000 ευρώ για να πείσει τους "ροσονέρι" να αφήσουν τον Μπάκα να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Σεβίλλης.

Ωστόσο και τα ισπανικά ΜΜΕ παραδέχονται ότι ο Κολομβιανός δεν ήταν ο πρώτος στόχος, προέκυψε όμως ως τέτοιος μετά την οικονομική αδυναμία απόκτησης των Ιγκουαΐν και Ντιέγκο Κόστα σε πρώτη φάση, και του Μάουρο Ικάρντι σε δεύτερη.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ