LA LIGA

Πρωτοσέλιδα υπέρ Θέλτα από καταλανικό Τύπο

RC Celta de Vigo player celebrate after finishing the Copa del Rey, quarter final, 2nd leg soccer match between Celta and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Wednesday Jan. 25, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
RC Celta de Vigo player celebrate after finishing the Copa del Rey, quarter final, 2nd leg soccer match between Celta and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Wednesday Jan. 25, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Η Μπαρτσελόνα έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος στη Θέλτα, η οποία υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο καταλανικός Τύπος δεν είναι και τόσο... αντικειμενικός. (φωτογραφίες)

Την Τετάρτη (17/5, 22:00) η Θέλτα υποδέχεται τη Ρεάλ σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της La Liga. Στο "Estadio de Balaídos" παίζεται σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος του ισπανικού πρωταθλήματος και το γνωρίζουν στη Βαρκελώνη.

Κι αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στην ήττα της Ρεάλ στο Βίγκο, μιας και είναι δύσκολο να χάσουν οι "μερένγκες" από τη Μάλαγα του... Μίτσελ την τελευταία (38η) αγωνιστική (αυτή τη στιγμή Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι ισόβαθμες, οι "μπλαουγκράνα" υπερτερούν στη βαθμολογική ισορροπία, αλλά η "βασίλισσα" έχει ματς λιγότερο).

Ο καταλανικός Τύπος, ωστόσο, δεν τηρεί τα προσχήματα και τάσσεται ξεκάθαρα με τα πρωτοσέλιδά του υπέρ των "θέλτικος". Μάλιστα, οι δύο μεγάλες εφημερίδες της πόλης έχουν τον ίδιο τίτλο.

"Mundo Deportivo" και "Sport" δεν έχουν δίλημμα: "¡Força Celta!"

Πρωτοσέλιδα υπέρ Θέλτα από καταλανικό Τύπο

Photo credits: AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ