LA LIGA

Πρώτη φορά γιούχα σε Σιμεόνε

Πρώτη φορά γιούχα σε Σιμεόνε

Η Ατλέτικο είναι στην τρίτη θέση της Liga, ενδεχομένως μετά το "clasico" της 21ης Νοεμβρίου να βρίσκεται και στη δεύτερη. Ωστόσο, το κοινό του "Βιθέντε Καλντερόν" αποδοκίμασε για πρώτη φορά τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο Μανθανάρες (το ποτάμι που ρέει στη Μαδρίτη, ευρέως συνδεδεμένο το όνομα με τη "ροχιμπλάνκο" πλευρά της ισπανικής πρωτεύουσας). Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δε φαίνεται να διάγει και την καλύτερη περίοδό του στην τεχνική ηγεσία των "κολτσονέρος" παρά το γεγονός ότι αυτοί βρίσκονται στην 3η θέση της συνολικής κατάταξης της Liga, και στη δεύτερη στον τρίτο όμιλο του Champions League.

Η Ατλέτικο νίκησε με το φτωχό 1-0 τη Σπόρτινγκ Χιχόν με το κοινό του "Βιθέντε Καλντερόν" ν' αποδοκιμάζει τον "Τσόλο" τη στιγμή της αντικατάστασης του Φερέιρα - Καράσκο από τον Κορέα. Ο Αργεντινός μετά το τέλος του ματς φρόντισε να "θολώσει τα νερά".

"Ο Φερέιρα - Καράσκο ήταν καλά, αλλά με οδήγησε το ένστικτο στην αλλαγή. Είναι φυσιολογικές οι αποδοκιμασίες", υποστήριξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το τέλος του ματς.

Η Ατλέτικο μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης έχοντας συνολικά 23 βαθμούς, ένα λιγότερο από τη δεύτερη Ρεάλ και τέσσερις από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Σε δύο εβδομάδες, οι "ροχιμπλάνκος" δοκιμάζονται στη Σεβίλλη από την Μπέτις και δυνητικά μπορεί να βρεθούν στη δεύτερη θέση.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ