LA LIGA

Προτίμησε Σεβίλλη από Μπαρτσελόνα ο Βιέτο

MADRID, SPAIN - DECEMBER 13:  Luciano Vietto of Club Atletico de Madrid looks on during the La Liga match between Club Atletico de Madrid and Athletic Club at Vicente Calderon Stadium on December 13, 2015 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
MADRID, SPAIN - DECEMBER 13: Luciano Vietto of Club Atletico de Madrid looks on during the La Liga match between Club Atletico de Madrid and Athletic Club at Vicente Calderon Stadium on December 13, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images) GETTY IMAGES

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Βιέτο θα γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη και φίλο του Λιονέλ Μέσι, η Σεβίλλη μπήκε "σφήνα" στην υπόθεση και συμφώνησε, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα, με την Ατλέτικο για το δανεισμό του.

Ο Λουσιάνο Βιέτο ήθελε τη νέα αγωνιστική σεζόν να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Έτσι απέρριψε το ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Μπαρτσελόνα, καθώς γνώριζε ότι με Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες στην ομάδα οι ευκαιρίες που θα έπαιρνε, θα ήταν ελάχιστες.

Ο Αργεντινός επιθετικός, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα, συμφώνησε σε όλα με την Σεβίλλη και το μόνο που απομένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση της μετακίνησής του.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης θα βγάλουν από τα ταμεία τους 3.000.000 ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, διατηρώντας παράλληλα το δικαίωμα να τον κάνουν δικό τους το επόμενο καλοκαίρι αντί 20.000.000 ευρώ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ