LA LIGA

"Πρόταση από Ελλάδα για Λαριβέι"

"Πρόταση από Ελλάδα για Λαριβέι"

Πρόταση από ελληνική ομάδα έχει ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός της Θέλτα, Χοακίν Λαριβέι, όπως υποστηρίζει ο ατζέντης του, στον ισπανικό Τύπο.

Ο ατζέντης του 30χρονου Αργεντινού επιθετικού της Θέλτα, Χοακίν Λαριβέι, Ντανιέλ ντος Ρίος, ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του έχει προτάσεις από Ελλάδα, Μεξικό και Ντουμπάι, όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Χοακίν Λαριβέι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στο Βίγο, καθώς με τη φανέλα της Θέλτα σε 33 εμφανίσεις έχει παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες, συνολικά 12 φορές.

Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουρακάν το 2004 και μετά από τρία χρόνια, μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Κάλιαρι. Πέντε χρόνια έμεινε στη Σαρδηνία, μαζί με ενδιάμεσους δανεισμούς σε Βέλες και Κολόν.

Το 2012 έγινε κάτοικος Κανκούν στο Μεξικό, φορώντας τη φανέλα της Ατλάντε και μετά από μία σεζόν επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Βαγιεκάνο. Την τρέχουσα σεζόν, αγωνίζεται στη Θέλτα, η οποία είναι στη 10η θέση της Liga.

Πληροφορίες από την Ισπανία, αναφέρουν ότι ο Χοακίν Λαριβέι - ο οποίος στο παρελθόν φέρεται να υπήρξε στο μεταγραφικό στόχαστρο Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ - κοστολογείται από την ομάδα του ισπανικού Βορρά στα 3.000.000 - 4.000.000 ευρώ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ