LA LIGA

Προς Λα Κορούνια ο Τζαβέλλας;

Προς Λα Κορούνια ο Τζαβέλλας;
Τζαβέλλας INTIME SPORTS

Ισπανική ιστοσελίδα κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με την "Ντεπόρ" για τον δανεισμό του διεθνή αμυντικού μέχρι το καλοκαίρι.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες είτε ο παίκτης να πάρει μεταγραφή, είτε να δοθεί δανεικός.

Επιμέλεια: Χρήστος Κομνηνακίδης

Σε αυτό το πλαίσιο ο διεθνής αμυντικός φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η γνωστή σε όλους μας ιστοσελίδα από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της για τον δανεισμό του Λούκας Πέρεθ στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια "lavozdegalicia.es" αναφέρει πως ο Γιώργος Τζαβέλλας θα δοθεί δανεικός στην "Ντεπόρ" για τους επόμενους έξι μήνες...

Προχωρημένες επαφές

Mάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: "ΠΑΟΚ και Ντεπορτίβο βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται το θέμα να τελειώσει τις επόμενες ώρες!".

Τέλος, γίνεται μία μικρή αναφορά στο βιογραφικό του Τζαβέλλα, καθώς και στο γεγονός ότι αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, αφού στον ΠΑΟΚ τον είδαμε περισσότερο στο κέντρο της άμυνας!

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ