LA LIGA

Προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Μάντζουκιτς

Προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Μάντζουκιτς

Ο Μάριο Μάντζουκιτς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μάλαγα, προπονήθηκε την Κυριακή και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη.

Μπορεί να τρόμαξαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον τραυματισμό του Μάριο Μάντζουκιτς στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στη Μάλαγα για την Primera Division - και δεδομένου ότι είχε προηγηθεί πριν από λίγες ημέρες αυτός του Μιράντα - αλλά η προπόνηση του Κροάτη επιθετικού την Κυριακή, έδειξε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παρών στη μάχη της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό για το Champions League.

Ενώ όλοι οι βασικοί στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης, απήλαυσαν το ρεπό που έδωσε ο Ντιέγκο Σιμέονε, ο Μάριο Μάντζουκιτς που αποχώρησε στο 57ο λεπτό της, για να δώσει τη θέση του στον Χιμένες βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των "κολτσονέρος".

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν προς την κατεύθυνση ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ